Feel Alive.

Termék keresés:

A DAIWA Magyarország csapata idén is részt vett a FeHoVa-n, mely 2020.február 13-16. között került megrendezésre a Hungexpo-n. A természetkedvelők legnagyobb hazai találkozóján szép számmal voltak jelen a horgászat képviselői, nagy volt az érdeklődés a DAIWA standján is, ahol az eddigi évekhez képest jóval több termék megtekintésére volt lehetőség.

 

IMG 3399

 

Termékkiállítás és találkozási pont

A DAIWA Magyarország fő célja olyan stand létrehozása volt, amely a lehető legszéleseb körben mutatja be a termékpalettát, kiemelten az olyan újdonságokat, mint az N’ZON feeder termékcsalád vagy az Advantage Baits etetőanyagok. A kiállításon helyet kapott 180 db bot, mintegy 50 db orsó, több száz féle aprócikk, horgászzsinórok és az egyre nagobb népszerűségnek örvendő, prémium minőségű ruházat is.

Emellett az érdeklődők nem csupán megtekinteni tudták a termékeket, de a rendezvény teljes ideje alatt lehetőség volt arra, hogy országos- és világbajnok DAIWA horgászokkal beszélgethessenek, szakmai- és termékjavaslatokat kaphassanak tőlük.

Képkivágás

DAIWA stand – mindenhez közel

A márka kiállítása idén a megszokottnál nagyobb területen kapott helyet, így a leghosszabb hotgászbotok kipróbálása se jelentett problémát. Az egyik legnépszerűbb helyszín, a pergető medence közelsége miatt a DAIWA stand abszolút központi szereplője volt a rendezvénynek.

IMG 3563

DAIWA teszthorgászok a FEHOVA-n

A rendezvényen nem csak a standon találkozhattak a résztvevők a márka versenyzőivel, horgászaival. Többen közülük előadóként is szerepeltek mind a medencénél, mind pedig a színpadon – a pergetéstől a pontyozásig, számos témakörben tartottak ismeretterjesztő előadásokat, melyek az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is rendkívül népszerűek voltak.

Képkivágás2

A rendezvény 4 napja ismét nagyon gyorsan eltelt, és mint minden évben, idén is mozgalmas volt, rengeteg programmal, látnivalóval és ismeretszerzési lehetőséggel. Aki teheti, látogasson el jövőre is, hiszen a FEHOVA amellett, hogy egy különleges szakmai és családi program, kiváló lehetőséget ad arra is, hogy egy-egy márka szinte teljes termék szortimentjét végig tanulmányozhassuk, ráadásul szakértői segítséggel.