Feel Alive.

Termék keresés:

A Certate mindig is a legmagasabb minőséget képviselte az orsók terén, ám az új Certate LT megalkotásával minden eddigit sikerült felülmúlnia. A 2019-es modell folytatja az eddig is jól megszokott minimalista irányt, amit tökéletesen kombinál az LT technológiára jellemző könnyedséggel és erővel. A kompakt kialakítású Monocoque test egy megnagyobbított Digigear-t tartalmaz és jobb, tartósabb meghajtást biztosít.

 

certate lt

 

Light and tough – könnyű és erős

Az LT koncepció elve szerint alkották meg az új Certate modellt, így a Daiwa legkisebb súlyú orsóját dobták a piacra. Mérnökeink célja az volt, hogy olyan orsót hozzanak létre, amellyel nem kell kompromisszumot kötni a könnyűszerkezet és a tartósság terén sem – ez a Certate LT-vel teljes mértékben sikerült.

Monocoque test – Erő és ellenálló képesség

A Monocoque orsóház 2016-ban jelent meg és alapjaiban tervezte újra az orsóházak megszokott, két részes konstrukcióját, ami orsótestből és a Body Cover-nek nevezett oldalsó zárólemezből állt. A Monocoque merevíti és szilárdítja az orsóházat, miközben helytakarékos és kompakt is. Így már nem kell többé csavarokkal rögzíteni az oldalsó takarólemezt, és a felszabadult helyet kihasználva nagyobb méretű hajtókerekeket lehet beépíteni. A végeredmény: azonos orsóház méret, ám lényegesen nagyobb és összességében erősebb hajtókerekek kerülhettek az orsókba.

Erős Digigear technológia 

Ez a hajtómű kialakítás még simább és hosszabb ideig tartó forgást biztosít. Az új Digigear technológia egy teljesen új tervezési koncepció eredménye, ami számításba veszi azokat az erőhatásokat is, melyek fárasztás során és extrém szituációkban a hajtóműre, a fogaskerekekre hatnak. A hajtómű szinte teljesen hangtalanul dolgozik és már a hajtókar legfinomabb mozdítására is azonnal reagál. 

MagSealed – a zárt-mágneses technológia

A nehéz, kompromisszummentes bevetésekre a horgászoknak olyan orsókra van szüksége, melyek bírják a masszív igénybevételt. Az orsóház tömítése azonban nagy kihívás elé állította mérnökeinket. A probléma oka az volt, hogy az orsók hajtásának sok a mozgó alkatrésze, melyek kinyúlnak az orsóházból. Alapesetben az orsó könnyed, nyugodt futása annál jobban sérül, minél erősebben tömítik az orsóházat, ám a Daiwa mérnökei megoldották ezt a problémát, folyadékot kezdtek el használni a tömítéshez. A Magsealed technológia újszerűsége ebben rejlik: a mágnesesség segítségével egy félig permanens mágnesolaj-tömítést hoz létre, ami meggátolja a víz, só és más szennyeződés bejutását az orsó belsejébe. Ez a megoldás drasztikusan csökkentette a reklamációk mennyiségét és jelentősen megnövelte az orsók élettartamát.

 

muszaki adatok certatelt 

 

muszaki adatok2 certatelt